Krasglasherstel

Dit is glashelder. Ongelooflijk…. maar waar.
De originele ruiten (23 ramen) van onze Sambabus vertoonden duidelijk sporen van ouderdom. Bijna overal zaten wel krassen. Jarenlang hebben we gezocht naar enkele vervangende originele dakruiten voor onze T1 uit 1962. Uiteindelijk hadden we er wel een paar, tegen een fikse prijs, op de kop getikt. Maar nadat die waren schoongemaakt, bleken er eveneens behoorlijke krassen in te zitten. Eén ruit was zelfs geheel door corrosie aangetast en onbruikbaar. Nadat we hebben geprobeerd de ruiten zelf te polijsten, hebben we de moed opgegeven en zijn we op zoek gegaan naar een aantal gerenommeerde glasbedrijven in de Randstad met de vraag of zij die dakruiten konden herstellen. Alle verwoede pogingen liepen helaas op niets uit.
Tot ons bezoek dit voorjaar aan de Oldtimerbeurs in Rosmalen. Daar liep we langs de stand van een specialist in het herstellen van autoglas volgens een nieuw concept. We hadden nog drie ruitjes liggen waarvan we de hoop al had opgegeven om er nog doorheen te kunnen kijken. Nadat we een afspraakje hadden gemaakt werden de ruitjes meegenomen voor een behandeling. Na een week kregen we ze terug en… het resultaat is verbluffend, glashelder. Alle krassen zijn verdwenen en zelfs de corrosieaanslag is verdwenen. Ongelooflijk, zo mooi.
Heeft u krassen in uw oude, originele, dure autoruit ? Niet tobben, er is hoop. Bel deze mannen voor een afspraak en ze helpen u aan een helder zicht.
Voor contactinformatie krasglasherstel kijk op www.krasglasherstel.nl