Beurzen en Evenementen

Scandinavian Oldtimer Tours, TROLL TRAVEL bv staat op een aantal beurzen en evenementen in Nederland en België. Bij de stand kunt u kennis maken met onze medewerkers en uitgebreid informatie verkrijgen over het touraanbod.

50PlusBeurs – Utrecht 2018

50PlusBeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs van 18 september tot en met 22 september 2018, is ‘s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, entertainment en voordeel. Met 550 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities. Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.
Kijk op www.50plusbeurs.nl voor het laatste nieuws. U vindt ons met standnummer 000 in Hal 00.

Scandinavië XL – Hoevelaken 2018

Is het hoge noorden uw favoriete vakantieregio en wilt u alles weten over wandeltochten, kano- en kajaktochten, winterreizen, fotoreizen, cruises, walvissafari’s, snowkite- en noorderlichtreizen? Kom dan naar het event Scandinavië-XL dat voor de 6e maal plaatsvindt. Dit keer in Expo Hoevelaken op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018 van 10.00 uur – 17.00 uur. Scandinavië-XL is een heerlijk food, shop en lifestyle weekend. Onder het motto “beleef het beste van het Noorden” komen alle facetten van de Noordse regio aan bod. Er zijn meer dan 70 stands met bijzondere, lekkere en originele producten. En een bomvol lezingenprogramma waarin u alles leert over regio’s, tradities, natuurfenomenen en bijzondere reizen. XL staat voor meer dan het gebied dat strikt genomen tot Scandinavië behoort. Finland, Færøer Eilanden, Spitsbergen, Baltische Staten en IJsland zijn ook vertegenwoordigd.

Nationale Oldtimerdag – Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op zondag 17 juni 2018 (vaderdag). Het evenement heeft een uniek podium aan de boorden van de vroeger zo onstuimige Zuiderzee (Bataviaboulevard Lelystad). Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteran en classic cars de weg naar dit unieke podium te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Wij hopen u tijdens de 34e editie te ontmoeten.

Vakantiebeurs Utrecht 2019

Vakantiebeurs Utrecht wordt gehouden in de Jaarbeurs van 9 tot en met 13 januari 2019. Wij zijn vertegenwoordigd als Generaal Agent van Smyril Line. Rederij Smyril Line verzorgt de verbinding per ferry tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. U kunt de overtochten en complete pakketreizen met eigen auto of motor bij ons boeken. De nieuwe catalogus 2019 met tarieven, dienstregeling en reisarrangementen ligt voor u klaar! U vindt ons op de beursvloer bij IJsland, bij Noord-Europa.

 

 

InterClassics Maastricht 2019 – Maastricht

InterClassics & TopMobiel heet InterClassics Maastricht. Een nieuwe naam voor een gevestigd evenement. Van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 beleeft InterClassics haar 26e editie in MECC Maastricht.
Eén sterke Europese merknaam. InterClassics timmert internationaal flink aan de weg met in november 2018 de editie van InterClassics in Brussels en in januari 2019 een nieuwe editie in Maastricht. Een belangrijke reden voor de naamverandering: één sterke merknaam voor de twee meest gerenommeerde klassieker beurzen van de Benelux.
Het concept InterClassics blijft onveranderd. Een hoogkwalitatieve beurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. InterClassics biedt de bovenkant van de markt aan op het gebied van autohandel en show. Een klassieke autohandel beurs waar vele auto’s van eigenaar zullen wisselen. Uiteraard worden ook automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen te koop aangeboden en vormen de klassieke automobiel clubs een belangrijk onderdeel van de beurs.

Antwerp Classic Salon 2019 – Antwerpen

Van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart 2019 wordt de 42e Nationale Classic Car beurs voor de BeNeLux Landen gehouden in de Expo van Antwerpen. Het aanbod van internationale oldtimer- en classiccarhandelaars en gespecialiseerde restauratiebedrijven (uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland) wordt weer bijzonder rijkelijk en exclusief. Op 20.000 m2 verdeeld over 4 hallen presenteren zich 350 exposanten. Meer dan 400 automobielen worden te koop aangeboden, waarvan vele van eigenaar verwisselen.