Beurzen en Evenementen

Oldtimer Tours staat jaarlijks op een aantal beurzen en evenementen in Nederland en België. Bij de stand kunt u kennis maken met onze medewerkers en uitgebreide informatie krijgen over het reisaanbod.

COVID-19

In verband met de situatie omtrent Covid-19 is het momenteel helaas niet mogelijk om aan beurzen deel te nemen. Uiteraard hopen wij u snel weer op een beurs te kunnen ontmoeten. We houden u via deze weg op de hoogte.

 

Vakantiebeurs 2020 – Utrecht

Vakantiebeurs Utrecht wordt gehouden in de Jaarbeurs van 16 tot en met 19 januari 2020. Wij zijn vertegenwoordigd als Generaal Agent van Smyril Line. Rederij Smyril Line verzorgt de verbinding per ferry tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. U kunt de overtochten en complete pakketreizen met eigen auto of motor bij ons boeken. De nieuwe catalogus 2020 met tarieven, dienstregeling en reisarrangementen ligt voor u klaar! U vindt ons op de beursvloer bij IJsland, bij Noord-Europa.

InterClassics Maastricht 2020 – Maastricht

InterClassics & TopMobiel heet InterClassics Maastricht. Een nieuwe naam voor een gevestigd evenement. Van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 beleeft InterClassics haar 27e editie in MECC Maastricht.
Eén sterke Europese merknaam. InterClassics timmert internationaal flink aan de weg met in november 2019 de editie van InterClassics in Brussels en in januari 2020 een nieuwe editie in Maastricht. Een belangrijke reden voor de naamverandering: één sterke merknaam voor de twee meest gerenommeerde klassieker beurzen van de Benelux. Het concept InterClassics blijft onveranderd. Een hoogkwalitatieve beurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. InterClassics biedt de bovenkant van de markt aan op het gebied van autohandel en show. Een klassieke autohandel beurs waar vele auto’s van eigenaar zullen wisselen. Uiteraard worden ook automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen te koop aangeboden en vormen de klassieke automobiel clubs een belangrijk onderdeel van de beurs.

Antwerp Classic Salon 2020 – Antwerpen

Van vrijdag 6 maart tot en met zondag 8 maart 2020 wordt de 43e Nationale Classic Car beurs voor de BeNeLux Landen gehouden in de Expo van Antwerpen. Het aanbod van internationale oldtimer- en classiccarhandelaars en gespecialiseerde restauratiebedrijven (uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland) wordt weer bijzonder rijkelijk en exclusief. Op 20.000 m2 verdeeld over 4 hallen presenteren zich 350 exposanten. Meer dan 400 automobielen worden te koop aangeboden, waarvan vele van eigenaar verwisselen.

Nationale Oldtimerdag 2020 – Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op zondag 21 juni 2020 (vaderdag). Het evenement heeft een uniek podium aan de boorden van de vroeger zo onstuimige Zuiderzee (Bataviaboulevard Lelystad). Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteran en classic cars de weg naar dit unieke podium te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Wij hopen u tijdens de 36e editie te ontmoeten.

50PlusBeurs 2020 – Utrecht

50PlusBeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs van 15 september tot en met 19 september 2020, is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, entertainment en voordeel. Met 550 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities. Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. U vindt ons met standnummer 000 in Hal 00.