Nieuws

Oldtimer Tours ook op Instagram en Facebook

Volg ons op instagram en facebook voor de meest actuele info en prachtige foto’s van reisaanbod en bestemmingen.

Lees meer

Oldtimer Tours wenst u fijne feestdagen!

Wij wensen u fijne feestdagen! Ons kantoor is gesloten op donderdag 24 december en donderdag 31 december.

Lees meer

Wegenkaart IJsland 2020

Wanneer u bij ons een pakketreis (overtocht en accommodatie) naar IJsland boekt ontvangt u bij uw reisbescheiden een toeristische wegenkaart met informatie-apps. Deze kaart is ook verkrijgbaar voor € 15,00 (exclusief € 3,00 verzendkosten ).

Lees meer

Nieuw concept Ladies’ Classic voor Oldtimer Tours

De “Ladies’ Classic” komt tegemoet aan de wens van dames die houden van mooie dingen. Of het nu gaat om kleding, decoratie, reizen, auto’s of vrijetijdsbesteding en die gewend zijn aan hoge kwaliteitsnormen. Ze houden van sportbeoefening, van uitdagingen en van verstrooiing, zonder afbreuk te doen aan hun vrouwelijke identiteit. Kijk op Fotoalbum en Reisaanbod.

Lees meer

Gebruik de juiste brandstof

Voorkom problemen met de motor van uw oldtimer. Vermijd in Nederland, België en in het buitenland de toevoeging van biocomponenten ! In Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland wordt biovloeistof (ethanol/methanol) toegevoegd. Dat is wettelijk door de Europese Unie geregeld. De huidige wetgeving zegt dat reguliere brandstoffen van alle petroleummerken in alle landen […]

Lees meer

Eerste schop voor het Noors Nationaal Automobielmuseum

Tijdens de Nationale Motordag, 11 juni 2017, stak Minister van Verkeer en Transport Ketil Solvik-Olsen de eerste schop in de grond voor de bouw van het Norsk Nasjonal Kjøretøyhistorisk Museum. Met de bouw zal in het najaar van 2017 worden begonnen. De opening staat gepland in mei 2019. De totale bouwkosten zijn beraamd op NOK […]

Lees meer

Nieuwe huisvesting voor TROLL TRAVEL

TROLL TRAVEL is verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in Zwijndrecht. Het bezoekadres is Willem Alexanderhof 1, 3331 AS ZWIJNDRECHT, Nederland. Alle overige gegevens blijven hetzelfde.

Lees meer