Bijzondere tourtochten naar bijzondere bestemmingen

Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland zijn in vele opzichten bijzondere bestemmingen. Rustig en ruim en dus uitermate geschikt voor tourtochten met oldtimers. Het zijn bovendien bestemmingen waar de natuur nog in hoofdletters wordt geschreven. Kijk niet gek op als bijvoorbeeld rendieren en elanden uw rijbaan kruisen. Noord-Europa is niet alleen rijk aan natuur, maar ook aan contrasten. Stille fjorden, bruisende watervallen, eindeloze hoogvlakten, ruige toppen, uitgestrekte bossen, visrijke meren, dromerige dalen, je vindt het hier allemaal. En al die pracht is verbonden door mooie en goed onderhouden wegen.
Scandinavian Oldtimer Tours biedt voor iedereen een comfortabele en veilige manier om met de eigen oldtimer door de verschillende landen van Noord-Europa te reizen. Uw tourtocht begint bij ons in feite al – op weg naar een bijzondere bestemming in het noorden. De veerboten, de hotelaccommodaties, de campings of de hytter zijn met grote zorg voor u gekozen ! Ons bedrijf is gespecialiseerd in tourtochten naar de landen van Noord-Europa. Steunend op onze zeer ruime ervaring organiseren wij nostalgische oldtimerreizen op maat in alle prijsklassen.

Scandinavian Oldtimer Tours… tourorganisatie met persoonlijke service !

 • Volledig verzorgde reizen op maat samengesteld

  Elke vervoerssoort is in te passen; touringcar, schip, vliegtuig, trein, fiets, motor of eigen auto. Wij organiseren reizen op maat, naar aard en in alle prijsklasse

 • Ruim 35 jaar ervaring in reizen naar Noord-Europa

  Wij hebben reeds 35 jaar ervaring in alle soorten reizen naar Noord-Europa

 • Enthousiaste en deskundige medewerkers

  Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving! De vaste en reislustige medewerkers van TROLL TRAVEL beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds jaren in de reisindustrie.

 • Tijdens de reis 24 uur per dag bereikbaar

  Naast een goede voorbereiding is het van belang, dat er ook tijdens uw tourtocht een beroep op ons gedaan kan worden. Wij zijn daarvoor 24 uur beschikbaar en bereikbaar.

 • Wij verzorgen ook reizen buiten Noord-Europa

  Wij verzorgen ook diverse reizen naar landen buiten Noord-Europa zoals Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland.

 • TROLL TRAVEL is lid van ANVR, SGR en SCR

  TROLL TRAVEL bv – Scandinavian Travel Group is lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) onder nummer 4293 en aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 2115, alsmede aangesloten bij de SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).

Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving!

Wij bieden u een compleet arrangement voor elke bestemming inclusief vervoer ter plaatse, goede hotels, maaltijden en activiteiten. Onze deskundige gidsen behoren tot de beste in de reisbranche en openen deuren, die voor velen gesloten blijven. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving! De vaste en reislustige medewerkers van TROLL TRAVEL beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds vele jaren in de reisindustrie.