Wie zijn wij

OLDTIMER TOURS is gespecialiseerd in exclusieve autoreizen voor de nostalgische reiziger naar Scandinavië en IJsland maar ook Midden- en Zuid-Europa. Wij bieden volledig verzorgde reizen, die volgens uw wensen worden samengesteld. De mooiste routes, speciaal geselecteerde hotels en excursies worden door ons met de grootste zorg uitgekozen. De reizen op deze site hebben wij allemaal reeds uitgevoerd tot volle tevredenheid van onze klanten.

TROLL TRAVEL is aangesloten bij het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren) het SCR en het SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Medewerkers

Ons vaste en hechte team van ervaren reisspecialisten beschikt over een zeer uitgebreide kennis van alle Europese landen. Wij luisteren naar uw specifieke reisinteresses en combineren deze met onze lokale kennis en expertise, zodat we voor u een perfect op maat gemaakte reis kunnen aanbieden. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving!

Presentatie en promotie

Hebt u interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij houden met u een oriënterend gesprek, maken vervolgens een routevoorstel en geven desgewenst een presentatie.

Neem contact met ons op